Written by  Dec 12, 2016 - 38474 Views

Scoala de soferi all inclusive

Scoala de soferi all inclusive, un concept exclusiv www.soferbun.ro. Ai tot ce iti trebuie pentru a te pregati sa devii sofer de calitate. Ai totul, de la pregatirea dosarului de scolarizare pana la sustinerea examenului auto, ai scoala de soferi all inclusive.

Cand decizi sa faci scoala de soferi apar intrebarile: Cu ce incep, De unde incep, Ce platesc si unde platesc, Ce carte de legislatie rutiera sa folosesc, Cat dureaza scoala de soferi… La toate aceste intrebari venim cu un singur răspuns: scoala de soferi all inclusive. Iti oferim un pachet de pregatire teoretica si practica, nu doar un antrenament cu masina pe strazi...

Concret, scoala de soferi all inclusive iti ofera : Asistenta la intocmirea dosarului de scolarizare.Iti platim taxele necesare la dosar, te insotim, la cerere, oriunde ai nevoie : la vizita medicala, la cazier, la examenul psihologic; Suport tehnic pentru pregatirea teoretica: carte de legislatie rutiera si chestionare auto, curs sustinut de profesor de legislatie, legislatie rutiera si chestionare auto online; 30 de ore de pregatire practica, pregatire pentru examen si sustinerea examenului auto.

Sedintele de conducere incep si se incheie in locatia aleasa de client, oriunde in Ploiesti.

In mod normal, daca nu intervine nimic special, durata medie de școlarizare pentru viitorii soferi este de 30 de zile.

Scoala de soferi soferi nu este ieftina dar o putem face accesibila.Fara costuri ascunse, fara cheltuieli suplimentare, fara timp pierdut la cozi, fara bataie de cap. Ne ocupam de tot ce iti trebuie ca sa te pregatesti temeinic pentru examenul auto. La scoala de soferi all inclusive platesti o data si scapi de orice grija. Poti opta pentru plata in rate.

Noi nu promitem miracole la examenul auto, noi nu promitem minuni in scoala de soferi. Promitem doar ca ne ocupam cu atentie de fiecare cursant in parte, facem totul ca elevii nostri sa fie cat mai bine pregatiti pentru examen, pentru trafic, pentru viata de sofer.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la nr de tel. 0723 296 829

Recomandari

Detalii Contact

  • SoferBun.Ro este un concept ce a luat nastere din dorinta de a aduce informatii interesante ce tin de siguranta si educatie in trafic.
  • Instructor auto: Marian PERTEA
  • Ploiesti, PRAHOVA
  • (+40) 723 - 296 - 829
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…