Written by  May 26, 2015 - 39447 Views

Scoala de Soferi – Instructor Auto Ploiesti

Pentru cei care vor sa faca scoala de soferi si nu simple plimbari cu masina de scoala, pentru cei care vor sa inteleaga sofatul si nu doar sa invete sa manevreze o masina, pentru cei care vor sa vada traficul ca intreg si nu doar strazi pline cu fel de fel de vehicule, pentru a elimina intamplarea si pentru a nu invoca ghinionul (sau norocul) la examen, am creat soferbun.ro

Ca instructor auto in Ploiesti stiu ca aceste lucruri nu se obtin usor. Dar stiu ca printr-o implicare totala, atat din partea mea cat si a elevului, nimic nu mai e asa greu precum pare. Cand faci ceva cu daruire, cu pasiune, cu rabdare si chiar cu incapatanare, munca-ti este rasplatita din plin si reusitele vin de la sine.

Nu am pretentia ca am realizat un site perfect. E loc de mai bine, e loc de mai mult. Va invit sa-l parcurgeti, sa il cititi cu atentie iar acolo unde considerati ca aveti ceva de comentat va rog sa o faceti cu cea mai mare deschidere posibila.

Am adus in fata voastra ideea mea despre scoala de soferi, despre soferi, despre trafic. Si pentru ca nimeni nu detine adevarul absolut, astept sa veniti cu idei, cu propuneri, cu solutii.

Va astept sa colaboram pentru succesul tuturor de o potriva. Al Dumneavoastra, Marian Pertea, Instructor Auto Ploiesti Categoria B, Prahova.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la nr de tel. 0723 296 829

Recomandari

Cele mai citite postari

Detalii Contact

  • SoferBun.Ro este un concept ce a luat nastere din dorinta de a aduce informatii interesante ce tin de siguranta si educatie in trafic.
  • Instructor auto: Marian PERTEA
  • Ploiesti, PRAHOVA
  • (+40) 723 - 296 - 829
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…