Recomandate Home

Scoala de Soferi – Instructor Auto Ploiesti

Pentru cei care vor sa faca scoala de soferi si nu simple plimbari cu masina de scoala, pentru cei care vor sa inteleaga sofatul si nu doar sa invete sa manevreze o masina, pentru cei care vor sa vada traficul ca intreg si nu doar strazi pline cu fel de fel de vehicule, pentru a elimina intamplarea si pentru a…

Scoala de Soferi Ploiesti

Obtinerea permisului auto, dupa terminarea cursului pentru scoala de soferi, presupune urmarirea catorva etape bine definite de pregatire si examinare, teoretica si practica.

Instructor auto si sofer. Educat in trafic.

Traficul vazut ca instructor auto si ca sofer… Intrebam acum ceva ani “ ce te face un sofer bun?”. O intrebare evident retorica, de fapt o intrebare ce suporta foarte multe raspunsuri.

Scoala de soferi all inclusive

Scoala de soferi all inclusive, un concept exclusiv www.soferbun.ro. Ai tot ce iti trebuie pentru a te pregati sa devii sofer de calitate. Ai totul, de la pregatirea dosarului de scolarizare pana la sustinerea examenului auto, ai scoala de soferi all inclusive.

Examenul auto, alta intrebare!

Ramane cum am stabilit, examenul auto face bine, e sanatos, voinic, bine-merci si fericit. Examenul auto a fost cantarit, masurat, evaluat si gasit corespunzator.

Recomandari

Cele mai citite postari

Detalii Contact

  • SoferBun.Ro este un concept ce a luat nastere din dorinta de a aduce informatii interesante ce tin de siguranta si educatie in trafic.
  • Instructor auto: Marian PERTEA
  • Ploiesti, PRAHOVA
  • (+40) 723 - 296 - 829
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…