Written by  Nov 26, 2016 - 3794 Views

Instructor auto si sofer. Educat in trafic.

Traficul vazut ca instructor auto si ca sofer… Intrebam acum ceva ani “ ce te face un sofer bun?”. O intrebare evident retorica, de fapt o intrebare ce suporta foarte multe raspunsuri.

 Asa - a nascut www.soferbun.ro

Sunt om, suntem oameni , si avem limite. Limite fizice, psihice, psihologice, intelectuale…. Avem reactii, avem atitudine, avem orgolii. Avem ceva de spus. Iar cand ai prea multe de spus in trafic apar frustrarile, apare agresivitatea, apare violenta. Uitam de noi, uitam de scopul deplasarii noastre pe drum, uitam de unde am plecat si uitam unde vrem sa ajungem. Uitam de siguranta noastra, a celor drgi, a celorlalti, uitam de tot. Pentru ca avem ceva de spus. Acceleram, franam, claxonam, bagam faza lunga, taiem benzile, injuram, amenintam ca sa sanctionam. Sa sanctionam , ce ? Greselile celorlalti. De fiecare data, ceilalti… Noi, niciodata.

Nu exista dovada mai mare de proasta crestere decat sa spui ca tu nu ai gresit niciodata. Corecteaza ti greselile, invata din greselile altora si tempereaza ti pornirile de justitiar. Nu vei schimba traficul decat schimbandu te tu…

Asta mi am spus si asta le spun tot timpul elevilor mei. Educa-te ! Educatia ar trebui sa fie cheia multor probleme din societatea umana actuala.

Educat inseamna superior, inseamna dezvoltat.

Educat inseama echilibrat.

Educat inseamna informat, calculat, atent, politicos, bine intentionat.

Pana la urma, daca ai pretentii de sofer bun trebuie sa fii educat. Educat si in trafic, bineinteles !

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la nr de tel. 0723 296 829

Recomandari

Cele mai citite postari

Detalii Contact

  • SoferBun.Ro este un concept ce a luat nastere din dorinta de a aduce informatii interesante ce tin de siguranta si educatie in trafic.
  • Instructor auto: Marian PERTEA
  • Ploiesti, PRAHOVA
  • (+40) 723 - 296 - 829
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…