Written by  May 26, 2016 - 2140 Views

Cui ii pasa?

Istoria se repeta!, n-am niciun dubiu… De ce se repeta doar istoria urata?!

Romania nu mai face performanta. In Romania nu s-a facut performanta decat conjunctural, acum nu se mai face deloc… Indiferent de domeniu, astazi – 02.04.16, performantele Romaniei sunt modeste, spre inexistente…

Am vazut Oltchimul cu sala plina… Am vazut Asesoftul in plina glorie. Am ascultat imnul Petrolului cu un nod in gat.. Arena Nationala, Cupa Romaniei – magie! … I am dat la UE lu Gigi pe Ghencea la meciurile Urziceniului in CL… CFR Cluj, Otelul Galati, FC Vaslui…Iluzie, amagire. Dezamagire, faliment… Usor, usor s-alege praful !

Nu se investeste in sport, nu se investeste in oameni. Se fac bani, se spala bani, se scot bani si atat. Conteaza momentul, nu conteaza perspectiva, se amesteca afacerile cu alegerile, alegerile cu sportul, sportul cu afacerile, totul se termina la tribunal, normal! 

Am vazut gloria si decaderea unor echipe dependente de ambitia cuiva… A disparut ambitia sau interesul sau sustinerea politica – a disparut si echipa! Ceahlaul, Bacaul, Gloria Bistrita, Poli Timisoara, Sportul, Farul, UTA,” U „ Rapid, sunt doar cateva nume pe crucea sportului romanesc.

A venit randul HCM ului din Baia Mare. Un ultim meci acasa, pierdut fara nicio pretentie in fata campioanei Europei. Returul nu-si mai are sensul, cartile sunt facute: jucatoarele sunt deja cu gandul la viitoarele echipe, bani de deplasare nu sunt… Scenariul e cat se poate de previzibil si nu vad de ce nu s-ar repeta povestea si cu CSM ul, de exemplu. Nu m-ar mira sa se dezintegreze intr- o buna zi nationala de handbal a Romaniei. Sau cea de fotbal…

Singurul lucru care ma mai mira este sala plina cu suporteri. Au venit pentru o ultima reprezentatie de gala, pentru atmosfera de CL, pentru Elisei sau Neagu, pentru handbal pur si simplu. Echipa se destrama, suporterii raman… De fapt, cui raman?

De fapt, cui ii pasa?!

Recomandari

Detalii Contact

  • SoferBun.Ro este un concept ce a luat nastere din dorinta de a aduce informatii interesante ce tin de siguranta si educatie in trafic.
  • Instructor auto: Marian PERTEA
  • Ploiesti, PRAHOVA
  • (+40) 723 - 296 - 829
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…