Written by  May 26, 2011 - 18722 Views

De ce-s mai buni nemtii ca romanii

Ma preseaza intrebarea asta de ceva vreme dar nu asa de tare cat ma urmareste povestea scufitei albe, care, impreuna fiind cu scufita rosie, s-a intalnit cu lupu’ cel rau...

Discutie nas-fin:  ti-ai luat pastilele? – da-le dracu…, era d’alea cu mercur? – da-l dracu da mercur… Zice gigi : s-a gasit memeu sa-i zica lu torje ca mos craciun nu exista… Ba, da si ala n-are minte, zice finu si rontaie la bidonu de dorna. Nu se opreste ala mic pana maine. Eu ce ma fac acu?

Sfat : vinde, pleaca, mori.

Ca n-au nimic in cap tampitii care confunda stadionul cu propria arena de jocuri online n-am niciun dubiu. Incep sa am dubii ca vreunul din fruntea fotbalului ar avea ! Ma rog, daca si asta mai e fotbal !

( tare mi-ar place sa-l vad sambata pe messi bucurandu-se ca torje…)

Acuma si moise, guransabii : cum salvam fotbalu? Cum? Aram si dam cu sare! Trebuie sa iasa ceva mai bun, oricum. Intrebare : aceeasi galerie care putea sa-i scoata ochii lu torje ar fi venit la urmatorul meci cu un mesaj de maxima sustinere pentru jucatorul martir, erou al peluzei, etc? Ipocrizia e la locul ei si la loja si-n teren.

Vedeti voi, atatea intrebari, ca nu mai avem timp sa ne gandim la ce este mai important : de ce-s nemtii mai soferi ca noi? Sau…pe unde a luat-o scufita alba cand s-a intalnit cu lupul cel rau?

Recomandari

Detalii Contact

  • SoferBun.Ro este un concept ce a luat nastere din dorinta de a aduce informatii interesante ce tin de siguranta si educatie in trafic.
  • Instructor auto: Marian PERTEA
  • Ploiesti, PRAHOVA
  • (+40) 723 - 296 - 829
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…