Written by  May 10, 2015 - 46296 Views

Scoala de Soferi Ploiesti

Obtinerea permisului auto, dupa terminarea cursului pentru scoala de soferi, presupune urmarirea catorva etape bine definite de pregatire si examinare, teoretica si practica.

Examinarea auto in sine consta in rezolvarea unui chestionar de 26 intrebari, cu maxim 4 greseli, la partea teoretica si parcurgerea unui traseu de dificultate medie, la partea practica.

Se intelege astfel ca pregatirea candidatilor trebuie facuta in mod echilibrat, dand importanta egala atat probei teoretice cat si celei practice. Altfel spus, una fara alta nu se poate !

Un instructor bun va sti sa puna accent pe acest lucru, sa imbine teoria cu practica. Iar un elev bine informat, bine pregatit teoretic va asimila mult mai bine informatia primita in orele de pregatire practica.

In acest fel surprizele la examinarea candidatilor in vederea obtinerii permisului de conducere auto n-ar trebui sa fie decat din cele placute.

Pentru ca parcursul d-voastra in cadrul scolii de soferi sa fie unul cat mai optim cu putinta, va recomandam sa studiati cu atentie informatiile necesare pentru trecerea examenului si obtinerea permisului de conducere.

Informatii recomandate pentru studiat:

- CONDITII DE INSCRIERE LA SCOALA DE SOFERI

- PREGATIREA TEORETICA

- PREGATIREA PRACTICA

- PENALIZAREA GRESELILOR LA EXAMINAREA PRACTICA

 

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la nr de tel. 0723 296 829

Recomandari

Cele mai citite postari

Detalii Contact

  • SoferBun.Ro este un concept ce a luat nastere din dorinta de a aduce informatii interesante ce tin de siguranta si educatie in trafic.
  • Instructor auto: Marian PERTEA
  • Ploiesti, PRAHOVA
  • (+40) 723 - 296 - 829
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…